Welcome To "LAN-koku Terrace"...and Thank you for visited here~

July 17, 2011

Dating With my job~

My first post in blogger~ wew I'm so late^^;

Weekend desu!
When everyone going out with their lover, I'm alone in my rent room (下宿) and dating with my works~ oh my, maybe i have to find a new lover (kesian banget gue, hahaha). But never mind, now i have to finish this work first. Beside working as an illustrator, I'am a book translator too at this Publisher. This time my editor sent me a few comics draft for Lovely Nakayoshi manga magazine (Indonesian version). The stories is very light^^; reminds me of junior high school age...I was in shojo manga world...jadi inget zaman baheula... LOL 

When i working, my favorite instant food, Spicy Ramyun instant noodles accompanying me :D This food is really NOT GOOD for healthy, but i can't resist it, i like it, oh no~ LoL...don't do as the same, ne... :D


はい、仕事、がんばります~ ^^

4 comments:

Xing Ying said...

ehehehhe, sama nih, pas lagi ker makanan fave-nya juga mie instant, praktis n enak eui XD (dah tau ga sehat tapi tetep bandel :D)
anyway, itu mie korea *droll I rarely buy any Korean instant noodle cos it's expensive...tapi enak...tapi mahal...tapi enak...tapi mahal *plak ahahha XD

-Lan- said...

Hahaha emang makanan darurat sejuta umat indo ini~
Aku kalo makan mie instan indo punya langsung jerawatan lho, bete ih, pdhal favoriteku dulu itu indomie bawang huhuu >_< kalo makan punya luar gpp,mungkin krn ga ada minyaknya...kulitku sensitif, belagu bener huh:( eh tp ramyun ini ga mahal2 amat kok ying, cuma sekitar 6 rebuan^^ kalo merk lain baru 9 rebu ke atas, weew~ ogah...:D

Xing Ying said...

eh cuman 6 ribu? kok murah? disini sih kl yg import seharga 13 ribuan >_<
kecuali yg merek...miyon? mijon? (lupa namanya, logo ayam gitu kl ga salah ;p) ukurannya sama kayak mie lokal...kl ga salah itu import dari thailand....
kl import korea biasanya ukurannya lebih gede kan :D

-Lan- said...

iya 6 rebu juga cuma di superindo sih^^ kalo di dept store yg laen emang 9 rebu ke atas...ntah knapa si superindo bs murah gitu, lucky i got it~ XD yg korea jauh lbh gede, jumbo gitu, makae doyan hahaa~ kalo yg thailand emang semuanya mahal2 *A* tp emang enak jg sih, terutama yg shechuan:D

Post a Comment

There was an error in this gadget

The Daily Puppy